christmas

rice_dish

3 - 4 Servings

30 min

Risotto met coquilles

Zacht, romig en vol smaak: deze truffelrisotto is al een feestje op zich, maar met gebakken coquilles maak je er echt iets speciaals van. Een heerlijk hoofd- of tussengerecht dat rijk smaakt, mooi oogt én verrassend eenvoudig te bereiden is! 

Ingrediënten

12 coquilles
40 gr Parmezaanse kaasflakes
400 gr gemengde paddenstoelen
2 takjes peterselie
1 citroen

Bereidingswijze

  1. Bereid de Truffle risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn en rasp de citroen.
  2. Snijd de paddenstoelen in reepjes en bak ze in een koekenpan met Bak- & braadolijfolie goudbruin. Roer de paddenstoelen samen met ½ potje (ca. 40 g) Olive Truffle Spread door de risotto. Bak intussen de coquilles in een hete pan met Bak- & braadolijfolie in ca. 5 minuten gaar
  3. Verdeel de risotto over 4 borden, leg de coquilles erop en werk af met Parmezaanse kaasflakes, fijngesneden peterselie, citroenrasp en een beetje Olive Truffle Spread.
  4. Vega variant: vervang de coquilles door plakken knolselderij.

Laat je inspireren...