Zacht, romig en vol smaak: deze truffelrisotto is al een feestje op zich, maar met gebakken coquilles maak je er echt iets speciaals van. Een heerlijk hoofd- of tussengerecht dat rijk smaakt, mooi oogt én verrassend eenvoudig te bereiden is!
christmas
rice_dish
3 - 4 Servings
30 min
Risotto met coquilles
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Bereid de Truffle risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn en rasp de citroen.
- Snijd de paddenstoelen in reepjes en bak ze in een koekenpan met Bak- & braadolijfolie goudbruin. Roer de paddenstoelen samen met ½ potje (ca. 40 g) Olive Truffle Spread door de risotto. Bak intussen de coquilles in een hete pan met Bak- & braadolijfolie in ca. 5 minuten gaar
- Verdeel de risotto over 4 borden, leg de coquilles erop en werk af met Parmezaanse kaasflakes, fijngesneden peterselie, citroenrasp en een beetje Olive Truffle Spread.
- Vega variant: vervang de coquilles door plakken knolselderij.