appetizer

1 - 2 Servings

40 min

Brooddip met Rio largo extra vierge olijfolie

Gezellig met familie en vrienden borrelen… Klinkt als muziek in de oren, toch? Met dit eenvoudige recept maak je in een handomdraai een overheerlijke brooddip met onze Rio largo extra vierge olijfolie, knoflook, balsamico en tapenade. Wedden dat niemand er van af kan blijven?!

Ingrediënten

Aceto balsamico della casa
1 knoflookbol
Brood naar keuze

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het bovenste topje van de knoflookbol en leg in een kleine ovenschaal. Giet er wat Rio largo extra vierge olijfolie over en zorg ervoor dat de knoflook circa 1 á 2 cm in de olie staat. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet voor circa 35 minuten in de oven.
  2. Pak een mooie, platte schaal en schenk hier circa 1 cm Rio largo extra vierge olijfolie in. Pers de knoflookteentjes uit en verdeel ze gelijkmatig over de schaal.
  3. Verdeel met een theelepeltje wat Olive tapenade over de schaal en maak af met enkele druppels Aceto balsamico della casa.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten