meat

pasta

4 personen Servings

3,5 uur

Stoofvlees met Winter spice mix

Tijdens de herfstdagen zijn stoofvleesrecepten een ware traktatie. Na een paar uurtjes stoven kun je heerlijk genieten van een smaakvol gerecht dat warmte en gezelligheid brengt. In dit recept hebben we het stoofvlees heerlijk op smaak gebracht met onze Winter spice mix kruiden. Geniet van de knusse sfeer en laat je verrassen door de rijke smaken van dit ultieme comfort food!

Ingrediënten

Truffle linguine
1 kg Sukadelappen
250 gr Sjalotten
200 ml Bruin bier
1 stuks Runderbouillonblokje
1 kg Wortels
250 gr Kastanjechampignons
Peper en zout
Bak- & braadolijfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in stukken en kruid met zout en peper. Meng met de Truffle mayonnaise.
  2. Verhit de Bak- & braadolijfolie in een diepe braadpan. Bak het vlees rondom bruin. Maak ondertussen de sjalotten schoon en snijd ze in 4 tot 6 parten. Bak ze mee met het vlees. Maak de wortels schoon, snijd in plakjes en voeg ook toe aan de pan.
  3. Voeg vervolgens het bier, het bouillonblokje, de Winter spice mix en de Balsamicoazijn brons IGP toe. Roer alles goed door en laat 2 tot 3 uur op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Haal een half uur voor het einde van de stooftijd de deksel van de pan, zodat het stoofvlees wat kan inkoken.
  4. Snijd de champignons in partjes. Verhit een scheutje Bak- & braadolijfolie in een pannetje en bak hier de paddenstoelen in gaar. Breng op smaak met peper en zout. Roer de champignons door het stoofvlees en bereid de Truffle linguine volgens de verpakking.
  5. Serveer het stoofvlees met de Truffle linguine.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten