meat

3 - 4 Servings

10 min

Carpaccio van runderlende

Een klassieke carpaccio is een heerlijk voorgerecht dat altijd in de smaak valt. Het is een simpel gerecht, maar de kwaliteit van de olijfolie is essentieel voor een perfect resultaat! In dit recept gebruiken we onze Castillo de canena extra vierge olijfolie. Deze olijfolie is gemaakt van handgeplukte olijven die direct na de oogst worden geperst. En dat proef je!

Ingrediënten

50 ml Witte-balsamicoazijn
15 gr Dill lemon mustard
300 gr gerookte runderlende
50 gr Parmezaanse kaas flakes
40 gr Rucola
40 gr pijnboompitjes
Zout

Bereidingswijze

  1. Maak een dressing van Castillo de canena olijfolie, Witte-balsamicoazijn en Dill lemon mustard. Breng deze op smaak met wat zout. Rooster de pijnboompitten kort in een pannetje.
  2. Leg de plakjes gerookte runderlende op de borden en verdeel daarover de rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Sprenkel net voor het serveren de dressing over de carpaccio.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten